Kontakt - ovde ostavite svoje komentare


Gde se nalazimo Kontakt

Pirot se nalazi 74 km južno od Niša. Možete nas posetiti kolima autoputem E-70, vozom ili avionom. Od Niša, gde se nalazi međunarodni aerodrom, potrebno Vam je otprilikre sat vremena vožnje da bi ste stigli do Pirota. Obavezno nam se javite kad dolazite kako bi smo vas sačekali i na vreme organizovali smeštaj.
Opština Pirot je takođe veoma zainteresovana prema svima koji žele da sarađuju sa lokalnim organizacijama i potencijalnim investitorima i biće im veoma drago da ih posetite i razmotrite šire oblike saradnje.

Kontakt
Predsednica Slavica Ćirić

Predsednik
Slavica Ćirić
Telefon
010 311 659,
063 789 4351
Adresa
GRLICA
Nišavski odred bb TC, lokali 6 i 7
18300 Pirot


www.grlica.org
www.grlica.org.yu
info@grlica.org

kontakt

Molimo Vas da nam se obratite i iznesete svoje sugestije, predloge i mogućnosti za saradnju. Razmotrićemo Vaše savete i komentare i u najkrećem mogućem roku Vam odgovoriti.

Ovom prilikom pozivamo sve pojedince koji se bave manufakturom i sopstvenom proizvodnjom da nam se obrate kako bi smo razmotrili modalitete zajedničkog nastupanja i izlaganja naših proizvoda, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Takođe smo raspoložni za pružanje svih vrsta konsaltinga vezanih za manufakturu i stojimo Vam na raspolaganju, svakim radnim danom u prostorijama naše organizacije.

Pored pojedinaca, Grlica je veoma zainteresovana za saradnju sa svim potencijalnim udruženjima, ali i profitnim organizacijama koje se bave proizvodnjom, plasmanom i prodajom robe ručne izrade u cilju formiranja strategije zajedničkog ili usaglašenog nastupa radi zaštite prava proizvođača od preprodaje i nelegalne trgovine.


Ime i prezime :
Adresa :
Broj telefona :
E - mail:
Poruka: