Prijatelji Grlice Linkovi

Satelitski snimak Pirota

Ovom prilikom navodimo finansijere naše organizacije i otvoreno im se zahvaljujemo na podršci koju nam pružaju, sa iskrenom željom da ćemo nastaviti započetu saradnju na opštu korist naše lokalne zajednice i pre svega naših građana.

Donatori


 

SO PIROT

 

 


linkovi

Preporučujemo Vam da posetite dole navedene adrese i još bolje se upoznate kako sa Pirotom, njegovom kulturnom ponudom tako i sa njegovim privrednim kapacitetima i mogućnostima za saradnju. Pirot je bio i ostao jedna od najstabilnijih opština u Srbiji po pro evropsko orjentisanoj lokalnoj politici.
Piroćanci su odavno shvatili da se u svet mogu vratiti jedino svojim marljivim radom i proizvodima po kojima su svojevremeno svuda bili poznati i priznati. Najbitnije je da postoji želja za radom, da ima ljudi koji žele da rade i ulože što više u svoju manufakturu, kako bi stvorili brend koji će po svom kvalitetu diktirati i postavljati standarde.

Linkovi ka prezentacijama grada Pirota:

- Prezentacija Pirota www.pirot.pi.co.yu

Turistička organizacija Pirota (TO Pirot)
Pirotske novine (news)
Građanska čitaonica Pirgos
Udruženje Stara planina
Asocijacija za očuvanje Stare planineLinkovi ka privrednim subjektima Pirota:

- Tigar
- Slobodna zona Pirot

Linkovi ka zanatskim udruženjima Pirota:
- ovde će se uskoro naći linkovi ka novim prezentacijama umetničkih zanata

Grlica je veoma zainteresovana za saradnju sa svim potencijalnim udruženjima, ali i profitnim organizacijama van Pirota. Molimo Vas da ukoliko posedujete vlastitu internet prezentaciju, da nam se obratite kako bi razmenili linkove i razmotrili moguću saradnju i razmenu znanja i iskustva.

Prezentacija je rezultat saradnje partnerskih organizacija: Grlica i NVO Link.
Prilikom izrade prezentacije korišćen je materijal sa prezentacije Pirota koju je realizovao CESID u Pirotu, kao i Prvi bilten ROTARY kluba, podružnice u Pirotu.